Η εταιρεία ΛΟΥΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ & ΣΙΑ Ο. διαθέτει 18 χρόνια πείρας στον τομέα ανταλλακτικών, ειδών αξεσουάρ, λιπαντικών και ηλεκτρολογικών ειδών αυτοκινήτου.

Εισάγουμε το 80% των προϊόντων που διακινούμε από 14 χώρες, από όλο τον κόσμο, με στόχο την ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και τις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

Έτσι προσφέρουμε την μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων με απευθείας εισαγωγές από τις μεγαλύτερες εταιρείες από όλο τον κόσμο.

Το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας μας σε συνδυασμό με το τελειότατο σύστημα πληροφορικής στο οποίο επενδύουμε συνεχώς παρέχουν την καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας.

Η διανομή των προϊόντων καλύπτει όλη την Ελλάδα και ενημερώνεται - εξυπηρετείται από τέσσερις έμπειρους πωλητές.

Στην εταιρεία λειτουργούν δύο επιπλέον τμήματα με στόχο την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

1ο τμήμα: Ασχολείται με την προμήθεια γνήσιων ανταλλακτικών όπου απαιτείται και έτσι προμηθεύουμε τους πελάτες μας με γνήσια ανταλλακτικά έχοντας κάνει συμβάσεις με τις περισσότερες αντιπροσωπείες.

2ο Τμήμα: Ασχολείται με την προμήθεια μεταχειρισμένων ανταλλακτικών φανοποιϊας και μηχανικών εξαρτημάτων αφού συνεργαζόμαστε με τους 15 μεγαλύτερους εισαγωγείς μεταχειρισμένων ανταλλακτικών.

 
     

[ Αρχική ] [ Επικοινωνία ] [ Κατάλογος ] [ Χονδρική ]


[ Προφίλ ] [ Οίκοι και Προϊόντα ]
 

Copyrights by Lourakis.gr - Powered by AVC net